Welkom op mijn site!

Sinds 2009 werk ik als Fluisteraar en Energetisch Therapeute vanuit mijn praktijk Contact geeft rust. De naam Contact geeft rust herinnert ons er aan dat het contact met onszelf altijd rust zal geven. Ik zal je dan ook altijd helpen het contact met jezelf te hervinden. Je zult zien dat hierdoor klachten verdwijnen en je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je weet het zelf immers het beste! Ik werk op verschillende manieren, vanuit mijn praktijkruimte en online. Daarnaast heb ik me verbonden met Lady Letters, een prachtige methode om vrouwen in hun kracht te zetten! Heb je vragen als:  Waar liggen mijn talenten Hoe word ik krachtiger Hoe kom ik uit deze lastige situatie Hoe kom ik deze periode het beste door Hoe ga ik om met deze eigenschap Hoe verbeter ik mijn werk Hoe voel ik me gelukkiger Maak snel een afspraak en voel gelijk verbetering! mail naar mail@monicaros.nl of app naar 06-33055523

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *